Laptop kilitlenme sorunu

rslprlt

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Daha önce oluşturduğum konudaki sorun hala devam etmekte.
Soruna gelecek olursak:
Laptopu başlatıyorum Windows başlama ekranına kadar her şey iyi normalken Windows karşılama ekranı gelemeden sistem donuyor. Ekranda en son görüntü donuk halde, klavye mouse işlevsiz ve laptopun ışık panelinde başlatırken yanıp sönen sistem ışığı sönük veya bazı durumlarda donuk kalmakta.
-- Sorun ekran diye düşündüm ama farklı bir monitöre bağladığımda belli bir zamandan sonra aynı sorunla karşılaşıyorum.
-- Sorun işletim sisteminde diyeceğim ama formatladığımda yine Windows kurulduktan sonra dil seçme kısımlarında donmakta.
-- Sorun harddisk diyeceğim ama yedek harddiskimi, laptopu söküp eskisinin yerine taktım, onu da formatladıktan kısa süre sonra yine dil ve bölge ayarlamalarında donuyor.
Sorunun kaynağı sizce başka neler olabilir? Artık işlemciden şüphe etmeye başladım.
Ek olarak sorunuz varsa yanıtlayabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun işlemci besleme hatlarında olabilir, işlemci yetersiz beslendiği zaman aynı hatayı yapmakta, aşağıdaki attığım yeri kontrol eder misin dosya var mı?

Varsa rehberde yazıldığı şekilde paylaşır mısın?

Masaüstü ekranına ulaşamıyorum. PC'yi yeni formatladığım için şu an tam kuruldu da denemez çünkü her format işlemi tamamıyla bitmeden sistem kilitleniyor.
Başka yolu var mıdır?

Garanti bitti. 4 sene oluyor alalı. Tamirde işlemci değişir mi? Yoksa işlemci beslemeleri mi onarılır?
Çok pahalıya patlamasından korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…