Laptop klavye çalışmama sorunu

Pacemaker

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı normal bir şekilde kullanırken, internette gezinirken bazen klavye çalışmıyor harici klavye ve laptop'un kendi klavyesinde de aynı sorun oluyor. Sonra Windows+F yapıyorum orada çalışıyor tekrar geri sayfaya döndüğümde klavye çalışmaya başlıyor. Önemli bir sorun gibi gelmedi başta fakat artık sinirimi bozuyor. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sistemin nedir?
Harici klavyeyi çıkarınca sorun devam ediyor mu?
Wireless klavye ise USB 3.0'a takıyorsan USB 2.0'da sorun oluyor mu?
Güvenli modda açınca?
Microsoft harici tüm servisleri msconfig'den kapatınca?
Sistem açılırken yüklenen programları disable edince?

Bazen sürekli kullandığın bir program da soruna neden olabilir, biraz deneme yap şayet yukarıdakiler işe yaramaz ise.

İşletim sistemim windows 8.1 Başka bi program yüklemedim 1 hafta önce format attım son 1-2 güne kadar sıkıntı yoktu önemsiz bişey gibi yani çok küçük bişey var onu düzeltirsem düzelecek gibi. Çünkü Tarayıcıda klavye yazmayınca windows+f yapıp arama yerine geliyorum hemen yazıyo orda hiç takılma olmuyo. Wireless klavye kullanmıyorum usb klavye var. Usb klavye takılı olmadığında da aynı sorun oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…