M7sTy Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 477 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #21 itsfine dedi: Bunu yazarken PC başında sütlaç yiyor olmam. Genişletmek için tıkla... Canım çekti dur mutfaktan kendime bir şeyler yapayım kucağımda laptop ama olsun.
itsfine dedi: Bunu yazarken PC başında sütlaç yiyor olmam. Genişletmek için tıkla... Canım çekti dur mutfaktan kendime bir şeyler yapayım kucağımda laptop ama olsun.
BruhDude Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #22 Ben laptopun üstüne maden suyu dökmüştüm altından akmıştı bir problem çıkarmadı. Belki şansıma öyle olmuştur kesin konuşmamak lazım.
Ben laptopun üstüne maden suyu dökmüştüm altından akmıştı bir problem çıkarmadı. Belki şansıma öyle olmuştur kesin konuşmamak lazım.
Muhammet_Mustafa Decapat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Canlı Derste... Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bruh Çekicisi 19 Aralık 2020 #23 Ben ayran dökmüştüm, klavyeye girip altından akmıştı, içtim ben de. 1 ay sonra kokudan açtım içini, küflenmiş yoğurdu temeizleyip kapadım. Belki ben şanslıydım. Kesin konuşamam.
Ben ayran dökmüştüm, klavyeye girip altından akmıştı, içtim ben de. 1 ay sonra kokudan açtım içini, küflenmiş yoğurdu temeizleyip kapadım. Belki ben şanslıydım. Kesin konuşamam.