Laptop klavyesi bozuldu

xeskvotsxer

Hectopat
Bu sabah PC açtığımda NumLock ışığının yanıp söndüğünü gördüm (sinir bozucu duruma geldi sürekli NumLock yüzünden yapışkan notlar uyarısı geliyor) internetten araştırdım ama soruna çözüm bulamadım sonra tuşların geç tepki verdiğini ve bazı tuşların çalışmadığını anladım. Virüs olduğunu düşünüyordum ama tarama yapınca bir şey olmadığını fark ettim. Nasıl halledebilirim?

Son düzenleme:
  1. Bilgisayarınızın başlat veya metro menüsünden Denetim Masası'na erişin.
  2. Denetim Masası üzerinden erişim kolaylığı> erişim kolaylığı merkezi > klavye kullanımını kolaylaştır adımlarını takip edin.
  3. yapışkan tuşları etkinleştir” seçeneğinin kutucuğunda yer alan tik işaretini kaldırıp dener misiniz bir daha.

1. Bilgisayarınızın başlat veya metro menüsünden Denetim Masası'na erişin.
  2. Denetim Masası üzerinden erişim kolaylığı> erişim kolaylığı merkezi > klavye kullanımını kolaylaştır adımlarını takip edin.
  3. yapışkan tuşları etkinleştir” seçeneğinin kutucuğunda yer alan tik işaretini kaldırıp dener misiniz bir daha.
Yaptım fakat sorun tam anlamıyla bu değil NumLock'un üstündeki yeşil ışık yanıp sönüyor ve bazı tuşlar geç tepki veriyor bu dün olmuyordu sanki bilgisayarı başkası kontrol ediyor

Yaptım fakat sorun tam anlamıyla bu değil NumLock'un üstündeki yeşil ışık yanıp sönüyor ve bazı tuşlar geç tepki veriyor bu dün olmuyordu sanki bilgisayarı başkası kontrol ediyor.

Hocam bir de acaba Driver Booster gibi bir programdan sürücü indirmiş olabilir misiniz?

Son olarak bir de güvenli modda başlatıp klavyeyi test edin. Eğer normal çalışıyorsa sürücülerden veya bilgisayardaki bir uygulamadan kaynaklanıyordur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı