Çözüldü Laptop klavyesi nasıl devre dışı bırakılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

magicfrozy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Lenovo IdeaPad Gaming 3 laptopum var. Klavyesini devre dışı bırakmak istiyorum ama bir türlü yapamadım. İnternetteki her yolu denedim ama çalışmadı hiçbiri. Ne yapmam gerekiyor acaba?

Çözüm
Merhaba. Lenovo IdeaPad Gaming 3 laptopum var. Klavyesini devre dışı bırakmak istiyorum ama bir türlü yapamadım. İnternetteki her yolu denedim ama çalışmadı hiçbiri. Ne yapmam gerekiyor acaba?

Aygıt Yöneticisi'nden klavyeni bulup aygıtı kaldır veya devre dışı bırak seçeneğini seç.

Aygıt Yöneticisi'nden klavyeni bulup aygıtı kaldır veya devre dışı bırak seçeneğini seç.

Çözüm
Yaptım zaten olmadı.

Hallettim hocam. Aygıt yöneticisinde laptop klavyesinin 1'den fazla seçeneği varmış ve harici klavye takılıyken kaldırmak lazımmış. Yapamayan arkadaş olursa (6 7 tane hıd klavye var) harici klavyeyi çıkarın laptopun klavyesini ilgilendiren hıd'yi tespit edin seçili tutun onu daha sonra harici klavyeyi taktığınzda o seçili kalmaya devam ediyor onu PS2 yazan klavyeyi kaldırınca oluyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı