Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.440 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Haziran 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, bende Dell Latitude 3400 laptop var ve klavyesine aşırı toz kaçmış ben laptopun klavyesini nasıl temizleyebilirim? Klavye: Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2021
Merhaba arkadaşlar, bende Dell Latitude 3400 laptop var ve klavyesine aşırı toz kaçmış ben laptopun klavyesini nasıl temizleyebilirim? Klavye:
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Haziran 2021 #2 Benim küçük bir fırçam var, onu kullanıyorum.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.440 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Haziran 2021 #3 körbiginar dedi: Benim küçük bir fırçam var, onu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki klavyeyi nasıl açacağım? Laptopu tek tek içindekilerini mi sökeceğim?
körbiginar dedi: Benim küçük bir fırçam var, onu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki klavyeyi nasıl açacağım? Laptopu tek tek içindekilerini mi sökeceğim?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Haziran 2021 #4 Bilgici1 dedi: Peki klavyeyi nasıl açacağım? Laptopu tek tek içindekilerini mi sökeceğim? Genişletmek için tıkla... Ben sadece üstünden alıyordum, klavyeye ulaşmak için ya tuşları sökeceksiniz (ki bu tavsiye edilmez takılmama ihtimali çok yüksek) ya da içini açacaksınız diye biliyorum.
Bilgici1 dedi: Peki klavyeyi nasıl açacağım? Laptopu tek tek içindekilerini mi sökeceğim? Genişletmek için tıkla... Ben sadece üstünden alıyordum, klavyeye ulaşmak için ya tuşları sökeceksiniz (ki bu tavsiye edilmez takılmama ihtimali çok yüksek) ya da içini açacaksınız diye biliyorum.