Laptop klavyesi ve farklı uğraşlar için havya önerisi

Matmelebnir

Femtopat
Daha fazla  
Laptop klavyesini sökmek için havya almam gerekiyor ama belki sonra yine gerekir diye iyi bir ürün olmasını istiyorum. Technopat'ta 30W 40W olanların pek işe yarar olmadığına dair bir mesaj görmüştüm, siz de 60W 80W'luk almamı öneriyorsanız hangi markanın hangi ürününden almamı önerirsiniz?

(İstasyonlu bir şeye gerek yok, hafif ve F/P bir şey daha çok işimi görür)

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop klavyesini sökmek için havya almam gerekiyor ama belki sonra yine gerekir diye iyi bir ürün olmasını istiyorum. Technopat'ta 30W 40W olanların pek işe yarar olmadığına dair bir mesaj görmüştüm, siz de 60W 80W'luk almamı öneriyorsanız hangi markanın hangi ürününden almamı önerirsiniz?

(İstasyonlu bir şeye gerek yok, hafif ve F/P bir şey daha çok işimi görür)
Benzerini yıllar önce malum çin sitesinden almıştım ancak ileride mouse switch'i değişimi için hassas ayar gerekebilir diye bunu öneriyorum. Benim gibi istasyon almadığınıza pişman olmamanızı umarım :).

Benzerini yıllar önce malum çin sitesinden almıştım ancak ileride mouse switch'i değişimi için hassas ayar gerekebilir diye bunu öneriyorum. Benim gibi istasyon almadığınıza pişman olmamanızı umarım :).

Sağ olasın hocam listeye koydum.

Sağ olasın hocam listeye koydum.
Siz de sağ olun. Diğerine yakın fiyata ve kupon da çıkarsa daha ucuza dijital olanı da var, hem de açma kapama tuşlu. Birine hediye olarak aldım. Eğer aynı ürün gelecekse buna da bakılabilir, ben bir riske girdim.

Laptopumun klavyesinin sökümü ve aynı zamanda işime yarar diye iyi bir havya almak istiyorum ama hangisini almam gerektiğine bir türlü karar veremiyorum. Sizin de farklı bir öneriniz varsa belirtirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani şimdi ne sökeceksiniz tam bilmiyorum ama profesyoneller genelde sıcak hava tabancası ve istasyonlu havya kullanıyor birkaç alet daha var tabi de, aman pcb'ye zarar vermeyin. Tabanca (transformatörlü) havya olanlar da var anında ısıtma yapıyorlar ama devreye elektriksel anlamda zarar verebileceğini de söyleyenler var.

Son düzenleme:
Yani şimdi ne sökeceksiniz tam bilmiyorum ama profesyoneller genelde sıcak hava tabancası ve istasyonlu havya kullanıyor birkaç alet daha var tabi de, aman pcb'ye zarar vermeyin. Tabanca (transformatörlü) havya olanlar da var anında ısıtma yapıyorlar ama devreye elektriksel anlamda zarar verebileceğini de söyleyenler var.
İstasyonlular gibi ağır şeylere şimdilik ihtiyacım yok basit kalem havyalar daha çok işimi görür

İstasyonlular gibi ağır şeylere şimdilik ihtiyacım yok basit kalem havyalar daha çok işimi görür
Son attığım ekranlı modeli birine hediye aldım. Isınması epey hızlı ve açma kapama tuşu olan geldi. Başka havyam olmasa kendime de alırdım, benimki epey geç ısınıyor ve kapama tuşu yok :(.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı