Çözüldü Laptop klavyesinde birkaç farklı tuşa basılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

437935

Hectopat
Makaleler
1
En basit örnek ile W ile S tuşları basılı iken A, D veya sol ok işaretine basınca saymıyor, işlemiyor. W veya S'yi bırakıp basınca işliyor. Bunun sebebi ne, nasıl düzeltilebilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yazı konusunu denememiştim ama benim mesele oyunda. Mesela Crew 2'de W ve S'ye basıp lastikleri yakıyorum ama o esnada sağa sola dönmek için A ve D'ye basıyorum ama işlemiyor. Arkadaşımda oluyor. Uzun zamandır oyunlarda böyle.

Hocam demek ki aynı anda maksimum 2 tuş işliyor. Ucuz bir klavye almanızı öneririm.
En basit örnek ile W ile s tuşları basılı iken A, D veya sol ok işaretine basınca saymıyor, işlemiyor. W veya S'yi bırakıp basınca işliyor. Bunun sebebi ne, nasıl düzeltilebilir?

Klavye aynı anda 2 harfi işliye biliyordur benim eski klavyem de öyleydi.

Hocam klavyesi aynı anda maksimum 2 harf işliyebiliyordur. Önceden 2'den fazla harf yazabiliyor muydunuz?

Yazı konusunu denememiştim ama benim mesele oyunda. Mesela Crew 2'de W ve S'ye basıp lastikleri yakıyorum ama o esnada sağa sola dönmek için A veya D'ye basıyorum ama işlemiyor. Uzun zamandır oyunlarda böyle.

Yazı konusunu denememiştim ama benim mesele oyunda. Mesela Crew 2'de W ve S'ye basıp lastikleri yakıyorum ama o esnada sağa sola dönmek için A ve D'ye basıyorum ama işlemiyor. Arkadaşımda oluyor. Uzun zamandır oyunlarda böyle.

Hocam demek ki aynı anda maksimum 2 tuş işliyor. Ucuz bir klavye almanızı öneririm.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı