Yazı konusunu denememiştim ama benim mesele oyunda. Mesela Crew 2'de W ve S'ye basıp lastikleri yakıyorum ama o esnada sağa sola dönmek için A ve D'ye basıyorum ama işlemiyor. Arkadaşımda oluyor. Uzun zamandır oyunlarda böyle.
En basit örnek ile W ile s tuşları basılı iken A, D veya sol ok işaretine basınca saymıyor, işlemiyor. W veya S'yi bırakıp basınca işliyor. Bunun sebebi ne, nasıl düzeltilebilir?
Hocam klavyesi aynı anda maksimum 2 harf işliyebiliyordur. Önceden 2'den fazla harf yazabiliyor muydunuz?
Yazı konusunu denememiştim ama benim mesele oyunda. Mesela Crew 2'de W ve S'ye basıp lastikleri yakıyorum ama o esnada sağa sola dönmek için A ve D'ye basıyorum ama işlemiyor. Arkadaşımda oluyor. Uzun zamandır oyunlarda böyle.
Hocam demek ki aynı anda maksimum 2 tuş işliyor. Ucuz bir klavye almanızı öneririm.
Peki klavye almak dışında bunu artırmanın farklı bir yolu var mı? Donanımları modifiye etmek gibi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.