aliefeguler Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 37 20 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar laptopun içini açıp temizledim ve kapattım ondan sonra laptopta yaklaşık 10 harf çalışmamaya başladı. Bunu nasıl düzeltirim?
Arkadaşlar laptopun içini açıp temizledim ve kapattım ondan sonra laptopta yaklaşık 10 harf çalışmamaya başladı. Bunu nasıl düzeltirim?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.896 Çözümler 245 20 Temmuz 2022 #2 aliefeguler dedi: Arkadaşlar laptopun içini açıp temizledim ve kapattım ondan sonra laptopta yaklaşık 10 harf çalışmamaya başladı. Bunu nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Üzerine bir şey dökülmediyse klavye soket kablosunu çıkarıp düzgünce oturdun deneyin. Artı -1 Eksi
aliefeguler dedi: Arkadaşlar laptopun içini açıp temizledim ve kapattım ondan sonra laptopta yaklaşık 10 harf çalışmamaya başladı. Bunu nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Üzerine bir şey dökülmediyse klavye soket kablosunu çıkarıp düzgünce oturdun deneyin.
theWiewYTB Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #3 Hocam klavyeye zarar vermiş olmalısınız. Bunu evde tamir etmeniz zor. Bir teknikçiye götürün o baksın. Artı 0 Eksi
Hocam klavyeye zarar vermiş olmalısınız. Bunu evde tamir etmeniz zor. Bir teknikçiye götürün o baksın.