fenerbahçeherseyim Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #1 Aga oyun oynuyordum space bayağı tikladim takildi, cikardim. Bozuldu mu yoksa calisiyor mu? Tekrar nasıl takılacağını bilmiyorum, internette bulamadim.
Aga oyun oynuyordum space bayağı tikladim takildi, cikardim. Bozuldu mu yoksa calisiyor mu? Tekrar nasıl takılacağını bilmiyorum, internette bulamadim.
Kaiselk Decapat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 614 Çözümler 3 Yer Kocaeli / İzmit Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel Core i7-11370H 3.30 GHz Ekran Kartı: Geforce GTX 1650 4GB RAM: 8GB SSD: 512GB Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #2 Yere düşen bir parça olup olmadığını kontrol ettiniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS fenerbahçeherseyim Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #3 Kaiselk dedi: Yere düşen bir parça olup olmadığını kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir parça Artı 0 Eksi
Kaiselk dedi: Yere düşen bir parça olup olmadığını kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir parça
Kaiselk Decapat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 614 Çözümler 3 Yer Kocaeli / İzmit Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel Core i7-11370H 3.30 GHz Ekran Kartı: Geforce GTX 1650 4GB RAM: 8GB SSD: 512GB Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #4 fenerbahçeherseyim dedi: Nasıl bir parça Genişletmek için tıkla... Herhangi bir şey yani, metal bir parça. Sabitlemek için kullanılan şeyler gibi. Artı 0 Eksi
fenerbahçeherseyim dedi: Nasıl bir parça Genişletmek için tıkla... Herhangi bir şey yani, metal bir parça. Sabitlemek için kullanılan şeyler gibi.