Ü Ümit Çomak Kilopat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2019 #1 Laptop klavyesindeki boşluk tuşu çalışmadığından kullanmadığım F1 tuşunu boşluk tuşu olarak atamak istiyorum böyle bir şey mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2019
Laptop klavyesindeki boşluk tuşu çalışmadığından kullanmadığım F1 tuşunu boşluk tuşu olarak atamak istiyorum böyle bir şey mümkün mü?
camoka31 Kilopat Katılım 2 Kasım 2018 Mesajlar 263 Çözümler 6 27 Mart 2019 #2 Evet mümkün. Programlar var bu işe yarayan. Klavye Tuşunun İşlevini Başka Tuşa Atama - Technopat
Ü Ümit Çomak Kilopat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2019 #3 camoka31 dedi: Evet mümkün. Programlar var bu işe yarayan. Klavye Tuşunun İşlevini Başka Tuşa Atama - Technopat Genişletmek için tıkla... Buradaki yöntem işe yaramadı.
camoka31 dedi: Evet mümkün. Programlar var bu işe yarayan. Klavye Tuşunun İşlevini Başka Tuşa Atama - Technopat Genişletmek için tıkla... Buradaki yöntem işe yaramadı.
camoka31 Kilopat Katılım 2 Kasım 2018 Mesajlar 263 Çözümler 6 27 Mart 2019 #4 Ümit Çomak dedi: Buradaki yöntem işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Farklı program arayın internetten. Daha önce farklı bir programla bozulan "z" tuşunu "j" tuşuna atamıştım. Adını hatırlamıyorum.
Ümit Çomak dedi: Buradaki yöntem işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Farklı program arayın internetten. Daha önce farklı bir programla bozulan "z" tuşunu "j" tuşuna atamıştım. Adını hatırlamıyorum.