Çözüldü Laptop klavyesine tuş atama nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ricardomilosjr

Kilopat
Yer
Istanbul
Laptopun klavyesi değiştirildi ve orijinal klavye yerine uyumlu bir portekizce klavye takıldı. Şu anda herhangi bir sorun yaşanmamakta ancak eski klavyedeki Shift butonu ikiye bölünmüş durumda ve bir buton boşta. Bu butona basıldığında "undefined" uyarısı veriyor, yani tuş tanımlanmamış. Bu butona nasıl bir tuş atayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sharpkeys kullanabilirsin. Eski klavyesi bozuk laptopumda çok iş görüyordu tek eksiği Fn tuşunun atanamaması onun harici istediğin tuşu istediğin tuşa atayabiliyorsun.
Son düzenleme:
Sharpkeys kullanabilirsin. Eski klavyesi bozuk laptopumda çok iş görüyordu tek eksiği Fn tuşunun atanamaması onun harici istediğin tuşu istediğin tuşa atayabiliyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sharpkeys kullanabilirsin. Eski klavyesi bozuk laptopumda çok iş görüyordu tek eksiği FN tuşunun atanamaması onun harici istediğin tuşu istediğin tuşa atayabiliyorsun.

@192615 powertoys ile yaptım biraz önce ama uygulama kapalı olunca işe yaramıyormuş. Bana sürekli arkada açık kalmayacak bir metot lazım.

Sharpkeys kayıt defterine kaydediyormuş o yüzden arkada bir uygulama çalışmasına gerek kalmadan çözdüm. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı