Ufak bir araştırma yaptım ve direkt bu işi yapan bir çevirici bulamadım. Eski bir boeing mühendisi bunu yapan bir devre çizmiş ancak parçaların maliyeti çok fazlaya geliyor. Maliyet önemli değil proje yapmak istiyorum diyorsanız bu linkten detaylara bakabilirsiniz.
Yapan birini illaki bulursun ama maliyeti çok fazlaya geliyor dediğim gibi. Birkaç yüz lirayı bulur. Direkt klavye almak daha mantıklı.Sen bilgili birine benziyorsun. Bilgisayarcılar bu işi yapabilir mi?
Malzemeleri nerden alabilirim aga ingilizce hepsi linktekilerin para mühim değil laptop klavyesinin yumusaklıgında bi klavye olmadan oynayamam sanırsamYapan birini illaki bulursun ama maliyeti çok fazlaya geliyor dediğim gibi. Birkaç yüz lirayı bulur. Direkt klavye almak daha mantıklı.
Laptop klavyesi yumuşaklığı istiyorsnaız bütçenize göre şu klavyelerden önerebilirim:Malzemeleri nerden alabilirim aga ingilizce hepsi linktekilerin para mühim değil laptop klavyesinin yumusaklıgında bi klavye olmadan oynayamam sanırsam![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.