Laptop klavyesinin tek tuşu satılır mı?

bugrasarac

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarımın tek tuşu kırıldı. Laptoplar için yurt içinde tek tuş satın alabilir miyim? Alabilirsem link gönderir misiniz?
Laptop: Dell G3 15

Bilgisayarımın tek tuşu kırıldı. Laptoplar için yurt içinde tek tuş satın alabilir miyim? Alabilirsem link gönderir misiniz?
Laptop: Dell G3 15

Tek tek tuş satan şöyle bir site buldum.

Bu sitede tek tuş sipariş etmek 8,63 € ya denk geliyor dolayısıyla çok pahalı oluyor. Bundan dolayı yurt içi diye özellikle belirttim. teşekkürler

Dell'e mail atın, ya yedeğini yollarlar ya da teselli amaçlı para yollarlar.
Dell tek tuş göndermiyor. Para göndereceğini hiç sanmıyorum

Hocam merhabalar, aynı durum başıma geldi ve benimki de g3-15, tek tuş bulabildiniz mi acaba?

Hocam merhabalar, aynı durum başıma geldi ve benimki de g3-15, tek tuş bulabildiniz mi acaba?
merhabalar bulabildim ancak biraz pahalı oluyor tek tuşa 5 euro gibi bi ücret istiyor bulduğum site. ben satın almadım

Hocam ünlü çin sitesinde 35-120 TL arası bulunuyor. Key cap olarak geçiyor, bakın isterseniz. Gelmesi uzun sürer ve ne kadar vergi isterler bilmiyorum ama diğer seçeneklerden ucuza gelir her türlü. Kalitesiz gelse de tek tuş sonuçta ben almayı planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…