Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri\Sistem Ayarları değiştirebilirsiniz.Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri\Sistem Ayarları değiştirebilirsiniz.Technopat bu yüzden var çok teşekkür ederimNot, bilgileri okuduğum yeri hatırlamıyorum doğru olmayabilir.
Ekran çerçevesi ve kasada sol altta 2 mıknatıs olur ekran kapatıldığında ikisi karşı karşıya gelerek bilgisayarı uyku moduna geçirir. Büyük ihtimalle klavye yanındaki mıknatıs HDD veya mıknatısa yaklaşınca ekranı kapandı olarak algılayıp bilgisayarı uyku moduna geçirmiştir, korkulacak birşey değil.![]()
Ekranı kapattığında orada mıknatısı algılayan bir parça var. Ayrıca oraya gelen diğer kanatta da mıknatıs var. Yani siz ekranı kapattığınızda otomatik olarak uyku moduna geçmesi için tasarlanan bir sistem. Korkacak bir şey yok. Sadece oraya mıknatısı yaklaştırmayın.Arkadaşlar altıma sıçıyorum korkudan acaba bir şey olur mu? Kendi kendine uyku moduna girip açıldı şu an sıkıntı yok. Küçük bir mıknatıstı.
Rica ederim ne demekTechnopat bu yüzden var çok teşekkür ederim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.