E erenler41 Femtopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar kulaklık çalışıyor mikrofonda çalısıyor, telefonda denedim laptop'a takınca kulaklık çalışıyor. Mikrofon aygıtlara gelmiyor. Realtek Manager'da yok sistemde, indirdim kurdum yine gözükmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2021
Arkadaşlar kulaklık çalışıyor mikrofonda çalısıyor, telefonda denedim laptop'a takınca kulaklık çalışıyor. Mikrofon aygıtlara gelmiyor. Realtek Manager'da yok sistemde, indirdim kurdum yine gözükmüyor.
U unknownpeople3 Centipat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 469 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer İstanbul 17 Ocak 2021 #2 bilgisayarın windows 10 ise sen kabloyu taktığında sağ köşede " Hangi aygıtı taktınız ? " diye seçenekleri olan bir kısım çıkıyor mu ?
bilgisayarın windows 10 ise sen kabloyu taktığında sağ köşede " Hangi aygıtı taktınız ? " diye seçenekleri olan bir kısım çıkıyor mu ?
ynot Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 353 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #3 Çünkü üç çizgili jak kullanıyorsundur onlar sadece telefonda çalışıyor.
U unknownpeople3 Centipat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 469 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer İstanbul 17 Ocak 2021 #4 ynot dedi: Çünkü üç çizgili jak kullanıyorsundur onlar sadece telefonda çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Evet, buda olabilir.
ynot dedi: Çünkü üç çizgili jak kullanıyorsundur onlar sadece telefonda çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Evet, buda olabilir.