B BarlasEmre Femtopat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #1 Laptop kurulum yaparken fiş tam oturmamış herhangi bir sıkıntı yaratır mı?
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 29 Mart 2023 #2 Düşüyor mu fiş peki? Laptop tarafı mı priz tarafı mıÇ
Axo3D Femtopat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #3 BarlasEmre dedi: Laptop kurulum yaparken fiş tam oturmamış herhangi bir sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Hangi Marka
BarlasEmre dedi: Laptop kurulum yaparken fiş tam oturmamış herhangi bir sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Hangi Marka
B BarlasEmre Femtopat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #4 ChaosBey dedi: Düşüyor mu fiş peki? Laptop tarafı mı priz tarafı mıÇ Genişletmek için tıkla... Laptopu kuruyordum priz tarafında kablo adaptöre tam oturmamış yani yani bilgisayar prize takılı değilken kurdum. Axo3D dedi: Hangi Marka Genişletmek için tıkla... Hp Burası oturmamış Dosya Ekleri IMG20230329145837.jpg 147,4 KB · Görüntüleme: 31
ChaosBey dedi: Düşüyor mu fiş peki? Laptop tarafı mı priz tarafı mıÇ Genişletmek için tıkla... Laptopu kuruyordum priz tarafında kablo adaptöre tam oturmamış yani yani bilgisayar prize takılı değilken kurdum. Axo3D dedi: Hangi Marka Genişletmek için tıkla... Hp Burası oturmamış
5 584621 Decapat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 996 Çözümler 7 29 Mart 2023 #5 BarlasEmre dedi: Laptopu kuruyordum priz tarafında kablo adaptöre tam oturmamış yani yani bilgisayar prize takılı değilken kurdum. HP. Genişletmek için tıkla... Bir sorun yoksa eğer bir şey olmaz ama format ya da güncelleme yaparken adaptörünü takın kesinlikle kapanırsa Windows çökebilir.
BarlasEmre dedi: Laptopu kuruyordum priz tarafında kablo adaptöre tam oturmamış yani yani bilgisayar prize takılı değilken kurdum. HP. Genişletmek için tıkla... Bir sorun yoksa eğer bir şey olmaz ama format ya da güncelleme yaparken adaptörünü takın kesinlikle kapanırsa Windows çökebilir.
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 29 Mart 2023 #6 BarlasEmre dedi: Laptopu kuruyordum priz tarafında kablo adaptöre tam oturmamış yani yani bilgisayar prize takılı değilken kurdum. Hp Burası oturmamış Genişletmek için tıkla... Hafif sağ sol yaparak bastır yeter.
BarlasEmre dedi: Laptopu kuruyordum priz tarafında kablo adaptöre tam oturmamış yani yani bilgisayar prize takılı değilken kurdum. Hp Burası oturmamış Genişletmek için tıkla... Hafif sağ sol yaparak bastır yeter.
B BarlasEmre Femtopat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #7 584621 dedi: Bir sorun yoksa eğer bir şey olmaz ama format ya da güncelleme yaparken adaptörünü takın kesinlikle kapanırsa Windows çökebilir. Genişletmek için tıkla... Şu an bir şey yok kuruldu %41 şarj gösteriyordu. 584621 dedi: Bir sorun yoksa eğer bir şey olmaz ama format ya da güncelleme yaparken adaptörünü takın kesinlikle kapanırsa Windows çökebilir. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sıkıntı yaratmaz değil mi prize takılı olmadan kurmam.
584621 dedi: Bir sorun yoksa eğer bir şey olmaz ama format ya da güncelleme yaparken adaptörünü takın kesinlikle kapanırsa Windows çökebilir. Genişletmek için tıkla... Şu an bir şey yok kuruldu %41 şarj gösteriyordu. 584621 dedi: Bir sorun yoksa eğer bir şey olmaz ama format ya da güncelleme yaparken adaptörünü takın kesinlikle kapanırsa Windows çökebilir. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sıkıntı yaratmaz değil mi prize takılı olmadan kurmam.
5 584621 Decapat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 996 Çözümler 7 29 Mart 2023 #8 BarlasEmre dedi: Şu an bir şey yok kuruldu %41 şarj gösteriyordu. Herhangi bir sıkıntı yaratmaz değil mi prize takılı olmadan kurmam. Genişletmek için tıkla... Prize takmadan Windows kurmada şarj biter kapanır vb şeyler.
BarlasEmre dedi: Şu an bir şey yok kuruldu %41 şarj gösteriyordu. Herhangi bir sıkıntı yaratmaz değil mi prize takılı olmadan kurmam. Genişletmek için tıkla... Prize takmadan Windows kurmada şarj biter kapanır vb şeyler.
B BarlasEmre Femtopat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #9 584621 dedi: Prize takmadan Windows kurmada şarj biter kapanır vb şeyler. Genişletmek için tıkla... Yani kapanmadığı için bir sıkıntı olmaz mı.
584621 dedi: Prize takmadan Windows kurmada şarj biter kapanır vb şeyler. Genişletmek için tıkla... Yani kapanmadığı için bir sıkıntı olmaz mı.
5 584621 Decapat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 996 Çözümler 7 29 Mart 2023 #10 BarlasEmre dedi: Yani kapanmadığı için bir sıkıntı olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Evet olmaz.