Ethernet ile bağlamaktan başka çareniz yok, internet aşamasını atlayıp kuruluma internetsiz devam edin. Sonra başka internete bağlı bir cihazdan Wi-Fi sürücüsünü yüklersiniz veya Ethernet kablosu ile bağlayıp sürücüleri güncellersiniz. Laptopunuz hayırlı olsun bu arada
Ethernet ile bağlamaktan başka çareniz yok, internet aşamasını atlayıp kuruluma internetsiz devam edin. Sonra başka internete bağlı bir cihazdan Wi-Fi sürücüsünü yüklersiniz veya Ethernet kablosu ile bağlayıp sürücüleri güncellersiniz. Laptopunuz hayırlı olsun bu arada
Teşekkür ederim internet aşamasını atla seçeneği karşıma çıkmadı fotoğraf ile de paylaştım zaten internetsiz devam edemedim dediğin gibi mecburen ethernet kablosu ile bağlamalıyım
Teşekkür ederim internet aşamasını atla seçeneği karşıma çıkmadı fotoğraf ile de paylaştım zaten internetsiz devam edemedim dediğin gibi mecburen Ethernet kablosu ile bağlamalıyım
Arkadaşlar elimde Windows 11 22H2 yazılı olan format USB'si var ve oobe ekranında Microsoft hesabını soruyor 21h2'de atlama yöntemi vardı ancak 22H2'de çalışmıyor. Şimdi bu sorunu nasıl çözebilirim? Yakın zamanda sıfırlama yapacağım ancak Microsoft hesabını sorsun istemiyorum. @Prime777 @Recep...
www.technopat.net
Bu konuya bir göz atın hocam. CMD açılarak bu komutu giriyorsunuz ve çevrimdışı, yani internet olmadan hesap açabiliyorsunuz.