Edin Dzekoo Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.274 30 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar yolculuk için çantamı hazırlayacağım. Elimde ramazanda hediye gelen laptopun kutusu var. Bunu yanımda götüremem, çöpe atsam sorun olur mu? Yani garanti için vs.? Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
Arkadaşlar yolculuk için çantamı hazırlayacağım. Elimde ramazanda hediye gelen laptopun kutusu var. Bunu yanımda götüremem, çöpe atsam sorun olur mu? Yani garanti için vs.? Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #2 Atma kalsın.
V vulpesinculta Decapat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 42 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #3 Yerinizde olsam atmazdım garantiye yollayınca sağlam kargolama için gerekli.
Edin Dzekoo Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.274 31 Mayıs 2023 #4 Kullanıcı311 dedi: Atma kalsın. Genişletmek için tıkla... Yani valize zorla koymayı deneyeceğim.
Bakepcer Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 873 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #5 Kutunun içinde köpükler de varsa bence kargolama için gerekli olabilir. Aksi durumda bir işe yarar mı emin değilim.
Kutunun içinde köpükler de varsa bence kargolama için gerekli olabilir. Aksi durumda bir işe yarar mı emin değilim.
Edin Dzekoo Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.274 31 Mayıs 2023 #6 Bakepcer dedi: Kutunun içinde köpükler de varsa bence kargolama için gerekli olabilir. Aksi durumda bir işe yarar mı emin değilim. Genişletmek için tıkla... Köpük falan yok. Ama yine de sıkıştırdım bir şekilde koydum.
Bakepcer dedi: Kutunun içinde köpükler de varsa bence kargolama için gerekli olabilir. Aksi durumda bir işe yarar mı emin değilim. Genişletmek için tıkla... Köpük falan yok. Ama yine de sıkıştırdım bir şekilde koydum.