Laptop LCD ekranını VGA ile kullanma

Daha fazla  
Öncelikle, benim ASUS N50vc marka bir laptopum var ve laptopumun çipseti yandı fakat LCD ekranı çalışıyor. Ben bunu kendi yaptığım bir projede kullanmak istiyorum. Elimde bulunan Intel Desktop Board D945gclf modelli bir anakart var ve ben bunun ile mini bir bilgisayar yapmayı düşünüyorum fakat yalnızca VGA girişi var. Ben bu bilgisayarda herhangi farklı güç girişi (yalnızca 250W PSU) olmadan monitörü kullanmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onun için bir aparat vardı dur bakayım atayım sana adını hatırlamıyorum.

Herhangi bir güç kablosu istemiyor gösterdiğiniz cihaz değil mi bir de varsa daha uygunu bana gönderir misiniz cevabınız için teşekkürle.
Onu yapmak maliyetli. Onun yerine 50-60TL'ye VGA bir monitör al.

Nerede satılıyor 50 60 TL'ye VGA dahi olsa monitör görmedim açıkçası varsa linkini atar mısın?

Herhangi bir güç kablosu istemiyor gösterdiğiniz cihaz değil mi bir de varsa daha uygunu bana gönderir misiniz cevabınız için teşekkürle.

Nerede satılıyor 50 60 TL'ye VGA dahi olsa monitör görmedim açıkçası varsa linkini atar mısın?

Güç bağlantısı gerekli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı