utkuers Hectopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 285 23 Mart 2021 #1 Yardımcı olabilir misiniz? Laptop mavi ekran verip yeniden başlatılıyor yazıyor ama yeniden başladıktan sonra yine aynısı oluyor.
Yardımcı olabilir misiniz? Laptop mavi ekran verip yeniden başlatılıyor yazıyor ama yeniden başladıktan sonra yine aynısı oluyor.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 23 Mart 2021 #2 Güvenli modda girip minidump dosyalarını paylaşın. Artı 0 Eksi
KS KS utkuers Hectopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 285 23 Mart 2021 #3 The G.O.A.T dedi: Güvenli modda girip minidump dosyalarını paylaşın. Genişletmek için tıkla... PC benim değil arkadaşın Windows BIOS'dan yeniden yüklesek olur mu? Artı 0 Eksi
The G.O.A.T dedi: Güvenli modda girip minidump dosyalarını paylaşın. Genişletmek için tıkla... PC benim değil arkadaşın Windows BIOS'dan yeniden yüklesek olur mu?
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 23 Mart 2021 #4 utkuers dedi: PC benim değil arkadaşın Windows BIOS'dan yeniden yüklesek olur mu? Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum sorunuzu çözebilir. Artı 0 Eksi
utkuers dedi: PC benim değil arkadaşın Windows BIOS'dan yeniden yüklesek olur mu? Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum sorunuzu çözebilir.