Laptop Mavi Ekran Hatası

PxerD

Hectopat
Daha fazla  
1 haftalığına il dışına çıkmıştım. Laptopu evde bırakmıştım -zaten evde benden başka kullanan yoktu-. Geldiğimde Laptopu bir açayım bakalım dedim. Açtığımda Lenovo yazısı karşıladı her zamanki gibi ama uzun bir beklemeden sonra mavi ekranı verdi. Bilgisayarınızın onarılması gerekiyor yazıyordu. Bende format kurtarır mı bakalım diye format flashımı aldım taktım PC'ye BIOS'tan da ayarlarını yaptıktan sonra format ekranı karşıladı. Windows'un lisans sözleşmesi ekranı geldi kabul ettim ve kurun yazısına bastım yaklaşık 1 saat kadar PC o ekranda bekledi sonra disk seçim ekranına ulaştım fakat disklerin hiçbirine Windows kuramamaktaydım. Ne silebiliyordum ne biçimlendirebiliyordum ne de Windows'u kurabiliyordum. Hatta biçimlendire bastığımda ya da sil butonuna bastığımda silmeyi ya da biçimlendirmeyi bile çok geç yapıyordu ve 30 dk civarında bekletiyordu ve en sonunda hata verip beni kurulumun başına yolluyordu. Sizce hata donanımsal olarak HDD'den mi kaynaklanıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı