Laptop mavi ekran sorunu

EmirkaanBulat

Kilopat
Daha fazla  
Oyun oynuyordum, laptopum durup dururken mavi ekran verdi.
Neden olabilir?

Arama çubuğuna CMD yazıp yönetici olarak başlatın ve SFC /scannow komudunu girin. Sonuçları lütfen paylaşın.
Ayrıca kullandığınız bilgisayar bir notebook değil mi? Lütfen marka ve modelini paylaşınız. Synaptics Driver'larda da sıkıntı çıkmış.

Birşey yapıyor şu anda % sayıyor.
Lenovo B51-35

Son düzenleme:
Evet de sana orada zaten bir klasör olduğunu ve bunun üzerine yazılmasını kabul edip etmediğini soruyor. İşlem sonrası bilgisayarını yeniden başlatırsan sürücü yüklenmiş olur. Bu arada CMD'nin de resmini atın işlem bitince.

Sisteminde eksik dosyalar varmış ama geri yüklemiş. Bence başka sorunlar kalmadı. Ekstra kontrol yapmam gerek. Yine Mavi Ekran alırsanız yine o güncel dosyayı paylaşın.
Ekleme yapmak gerekirse bu tarz konuları soru olarak aç ki işini halleden cevapları En iyi cevap olarak işaretleyince herkes doğru cevaba anında ulaşabilsin.

Sana bir soru sorabilir miyim?
Ben minecraft ta harici ekran kartımı kullanamıyorum.
Kaç kere konu açtım çözüm bulamadım.

Cidden pek bir bilgim yok ama araştıracağım.
@EmirkaanBulat sorununun çözümünü bulmuş olabilirim. Bu videoyu izle derim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekleme: Bu da var ilk video çalışmazsa diye ekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…