Slovenn Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 271 Çözümler 3 Yer Melikgazi/Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar Fortnite oynarken başka bir işlem yapınca veya oyundan çıktığımda laptop donuyor güç düğmesinden kapatıyorum. Bu sefer mavi ekran almayı başardım minidump dosyası ektedir. Anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? minidump
Arkadaşlar Fortnite oynarken başka bir işlem yapınca veya oyundan çıktığımda laptop donuyor güç düğmesinden kapatıyorum. Bu sefer mavi ekran almayı başardım minidump dosyası ektedir. Anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? minidump
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.230 Makaleler 19 Çözümler 476 Yer Valisiz Vilayet! 30 Ocak 2025 #2 Merhaba. Aldığınız WIN32K_POWER_WATCHDOG_TIMEOUT hatasının sebebi NVIDIA ekran kartı. Güç yönetimiyle alakalı bir sorun oluşmuş gördüğüm kadarıyla. Artı 0 Eksi
Merhaba. Aldığınız WIN32K_POWER_WATCHDOG_TIMEOUT hatasının sebebi NVIDIA ekran kartı. Güç yönetimiyle alakalı bir sorun oluşmuş gördüğüm kadarıyla.
KS KS Slovenn Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 271 Çözümler 3 Yer Melikgazi/Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #3 Ne yapmam lazım? Bu sorun sadece Fortnite oynarken oluyor. Fortnite veya Epic Games anticheat sistemi bir şeylerle çakışıyor sanırım. Artı 0 Eksi
Ne yapmam lazım? Bu sorun sadece Fortnite oynarken oluyor. Fortnite veya Epic Games anticheat sistemi bir şeylerle çakışıyor sanırım.