Laptop menteşe kırığı tamiri

Scorpionsfr

Hectopat
Daha fazla  
Alacağım yeni laptop için çok detaylı inceleme yapıyorum da, özellikle MSI laptoplardaki internette gezen menteşe kırılması kafamı karıştırıyor. Bizzat bunu yaşayan veya yakın çevresinden deneyimleyen varsa, MSI özelinde hangi modellerde yaşadı? Tamir süreci nasıl ilerledi, Ankara'da oturanlar için kırılması durumunda Ankara'da bunu yapabilecek tamirci var mı? Bilgilendirme yapabilir misiniz?

Alacağım yeni laptop için çok detaylı inceleme yapıyorum da, özellikle MSI laptoplardaki internette gezen menteşe kırılması kafamı karıştırıyor. Bizzat bunu yaşayan veya yakın çevresinden deneyimleyen varsa, MSI özelinde hangi modellerde yaşadı? Tamir süreci nasıl ilerledi, Ankara'da oturanlar için kırılması durumunda Ankara'da bunu yapabilecek tamirci var mı? Bilgilendirme yapabilir misiniz?
Elbet bir gün kırılır. Ben 6 yılda kırdım. Çünkü dikkatli kullanmıyorum masaya yatağa hafifçe atarak koyuyorum. O senin kullanım şekline göre değişir.

Her markanın kronik bir sorunu var bunu bir bilgisayar tamircisine sorabilirsin. Hp lerde ısı sorunu var Lenovolar en az tamire gelenler. Acerlarda menteşe biraz problemli.
3 kere iade ettim bende Lenovo bilgisayarımı menteşeden tik ve gıcırdama sesi var diye. Şimdi yine aldım sıfır bunda da aynı inşallah kırılmaz kasayı zorlamıyor bakacağız ileriye. Garantiye gönderince baktırırım şimdi gönderirsem çizik gelecek bilgisayar. Biraz ben kullanıp çizeyim ondan sonra. :)

3 kere iade ettim bende Lenovo bilgisayarımı menteşeden tik ve gıcırdama sesi var diye. Şimdi yine aldım sıfır bunda da aynı inşallah kırılmaz kasayı zorlamıyor bakacağız ileriye. Garantiye gönderince baktırırım şimdi gönderirsem çizik gelecek bilgisayar. Biraz ben kullanıp çizeyim ondan sonra. :)
Sinekten yağ çıkarmak lazım sonuçta :) İyi günler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı