Laptop menteşe kısmından ayrılma sorun yaratır mı?

SoullessXR

Centipat
Daha fazla  
Selam. Bu sabah laptopun ekranını kapatırken bir ses fark ettim sol menteşe tarafından gelen bir ses, laptopun arkasına baktığım zaman menteşe tarafında kasada laptopu kapatınca ayrılma oluşuyor fakat laptopu açtığımda bu ayrılma kapanıyor. Bu ayrılma laptopa herhangi bir sorun çıkartır mı, ya da tamir edilebilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_20230104_225606.jpg
    IMG_20230104_225606.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 140
zamanla daha kötü hale geliyor hocam tırnakları falan kırılmıştır ve yahut içindeki çitada kırılmış olabilir başıma gelmişti gelen arkadaşlarımda oldu çok hareket ettirme kalsın öyle ama zamanla daha kötü olacaktır.

Tamir edilebilir eğer yuvalar kırılmış ise genelde ya yuva ya da menteşe kırılıyor tahmin ediyorum ki yuvanızda bir kırık var. İyi bir usta biraz Japon kullanarak eski haline getirebilir ya da alt kasanın yenisini tedarik edip takabilir. Bir öneri daha bence bir an önce tamir ettirin ki başka bir parçaya zeval gelmsin.

Selam. Bu sabah laptopun ekranını kapatırken bir ses fark ettim sol menteşe tarafından gelen bir ses, laptopun arkasına baktığım zaman menteşe tarafında kasada laptopu kapatınca ayrılma oluşuyor fakat laptopu açtığımda bu ayrılma kapanıyor. Bu ayrılma laptopa herhangi bir sorun çıkartır mı, ya da tamir edilebilir mi? Şimdiden teşekkürler.
O kırık zamanla kopabiliyor hatta ekran bile düşebiliyor. Dikkatli olman lazım.

Benim de başıma gelmişti, çıkma ekran alıp değiştirdim. Sonradan taktığım ekran da kırılmasın diye mümkün olduğunca kapatmıyorum. Masada kullandığım için ekran hep açık.

Hocam sök tak işlemi yaptıysanız vidası tam sıkılmamış olabilir laptopun alt kısmındaki vidayı kontrol ettiniz mi gevşek mi? Zamanla daha çok ayrılıp sorun yaratır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı