Laptop menteşe ses yapıyor

Talha Bahar

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ASUS TUF A15 sahibiyim. 1yıl oldu alalı. Son dönemlerde çok fazla yatakta oynadığımdan diye düşünüyorum laptopu açarken ve sallarken eski köy evi kapısı gibi gıcır gıcır yapıyor menteşeler. 1yıl garantisi var. Ne yapmalıyım?

Menteşeli kısımlara hafif hafif üfleyerek tozu çıkartmaya çalışın muhtemelen tozlanmış olabilir.

Kapı gibi gıcırdayan bir menteşe hiç görmedim Benim tavsiyem servise göndermeniz çünkü bu hiç normal bir şey değil.

Kapı gibi gıcırdayan bir menteşe hiç görmedim benim tavsiyem servise göndermeniz çünkü bu hiç normal bir şey değil.

Açarken bir sıkıntı yok fakat yatakta film izlediğimde falan ekran hafif sallansa gıcırtı geliyor. Ve çıt çıt ses geliyor.

Açarken bir sıkıntı yok fakat yatakta film izlediğimde falan ekran hafif sallansa gıcırtı geliyor. Ve çıt çıt ses geliyor.

En detaylı bilgiyi ASUS teknik servisini arayarak öğrenebilirsin muhtemelen çok fazla açıp kapatmaktan menteşeler sertleşmiş gibi geldi bana.

Çıt çıt ses geliyorsa kırılmadan servise gönderin başıma aynısı geldi ve en sonunda kırılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…