h1ve Decapat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #31 333365 dedi: @h1ve, bu sistem fazlasıyla yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi olur. Gyro Zeppeli dedi: Sadece evde kullanacaksanız masaüstünün hem fiyatı hem performansı dizüstünden daha iyi. Genişletmek için tıkla... Yurtlar ağustos sonu gibi belli oluyor diye biliyorum. Ona göre bakacağım. Belli olduğu zaman almak istiyordum fakat değişen laptop fiyatları yüzünden erken aldım. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2024
333365 dedi: @h1ve, bu sistem fazlasıyla yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi olur. Gyro Zeppeli dedi: Sadece evde kullanacaksanız masaüstünün hem fiyatı hem performansı dizüstünden daha iyi. Genişletmek için tıkla... Yurtlar ağustos sonu gibi belli oluyor diye biliyorum. Ona göre bakacağım. Belli olduğu zaman almak istiyordum fakat değişen laptop fiyatları yüzünden erken aldım.