Laptop mikrofonu ve kulaklık mikrofonu karışıyor

Justinyen

Hectopat
Daha fazla  
Laptop mikrofonu ve kulaklık mikrofonu birbirine karışıyor. Ben laptopun mikrofonunu kullanmak istiyorum fakat kulaklığı taktığımda kulaklık mikrofonunu kullanıyor. Ayarlara baktığımda sadece 1 mikrofon gösteriyor.

HD Audio'yu aç
Sağ üstteki analong un altindaki siyah simgeye 2 kere tıkla sonra 2. Resimdeki liste gelecek en alttaki kulaklik mikrofonlu kulaklıgı tek jakta kullanmaya ortadaki kulaklık ise laptop mikrofonu ve kulaklıği kullanmana yarar kendine göre seç.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    29,2 KB · Görüntüleme: 103
  • Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    18,3 KB · Görüntüleme: 114
Laptop mikrofonu ve kulaklık mikrofonu birbirine karışıyor. Ben laptopun mikrofonunu kullanmak istiyorum fakat kulaklığı taktığımda kulaklık mikrofonunu kullanıyor. Ayarlara baktığımda sadece 1 mikrofon gösteriyor.
hd audio varmı
Realtek Audio Console 30.11.2020 17_43_40.png ben nasıl değiştircem çoğaltıcı aldım ama sadece 1 şey çalışıyo ilk hangisini takarsam 2 sini birden çalıştırmıyor

Realtek Audio Console 30.11.2020 17_43_40.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı