Quanos Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #1 Merhaba. Laptopumda 1 adet jak girişi var. Ben kulaklığın mikrofonu yerine laptopun mikrofonunu kullanmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Merhaba. Laptopumda 1 adet jak girişi var. Ben kulaklığın mikrofonu yerine laptopun mikrofonunu kullanmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
saliholoji Kilopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 887 Çözümler 38 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanlığı, Proje Genel Koordinatörlüğü 19 Kasım 2021 #2 Quanos dedi: Merhaba. Laptopumda 1 adet jak girişi var. Ben kulaklığın mikrofonu yerine laptopun mikrofonunu kullanmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Denetim masası>Donanım ve ses>Ses bölümüne girip; kayıtlar bölümünden kullanmak istediğiniz mikrofonu varsayılan aygıt olarak işaretlemen yeterli. Artı 0 Eksi
Quanos dedi: Merhaba. Laptopumda 1 adet jak girişi var. Ben kulaklığın mikrofonu yerine laptopun mikrofonunu kullanmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Denetim masası>Donanım ve ses>Ses bölümüne girip; kayıtlar bölümünden kullanmak istediğiniz mikrofonu varsayılan aygıt olarak işaretlemen yeterli.
KS KS Quanos Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #3 saliholoji dedi: Denetim masası>Donanım ve ses>Ses bölümüne girip; kayıtlar bölümünden kullanmak istediğiniz mikrofonu varsayılan aygıt olarak işaretlemen yeterli. Genişletmek için tıkla... sadece realtek mikrofon var kulaklığı çıkarınca laptopbınkini algılıyor takınca kulaklığınkini steeroda çalışmıyor Artı 0 Eksi
saliholoji dedi: Denetim masası>Donanım ve ses>Ses bölümüne girip; kayıtlar bölümünden kullanmak istediğiniz mikrofonu varsayılan aygıt olarak işaretlemen yeterli. Genişletmek için tıkla... sadece realtek mikrofon var kulaklığı çıkarınca laptopbınkini algılıyor takınca kulaklığınkini steeroda çalışmıyor