Mustafa Mihail Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 466 Çözümler 5 22 Ağustos 2023 #11 Emrecngz dedi: Termal pedler kirlenmedikçe veya zarar görmedikçe değiştirilmez. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş 2-3yıldır hiç bakım yapmamış yani termal padlerin kirlendiğini düşünüyorum.
Emrecngz dedi: Termal pedler kirlenmedikçe veya zarar görmedikçe değiştirilmez. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş 2-3yıldır hiç bakım yapmamış yani termal padlerin kirlendiğini düşünüyorum.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.042 Çözümler 47 Yer Mersin 22 Ağustos 2023 #12 Mustafa Mihail dedi: Hocam arkadaş 2-3yıldır hiç bakım yapmamış yani termal padlerin kirlendiğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Termal pedlerin iki yüzü de heatsink ve çipe yapışık halde, bu şekilde tozlanamaz. Yan yüzeylerin önemi yok. Bazen açarken üstüne toz düşebiliyor veya yırtılıyor, o zaman değiştirilmesi gerekli.
Mustafa Mihail dedi: Hocam arkadaş 2-3yıldır hiç bakım yapmamış yani termal padlerin kirlendiğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Termal pedlerin iki yüzü de heatsink ve çipe yapışık halde, bu şekilde tozlanamaz. Yan yüzeylerin önemi yok. Bazen açarken üstüne toz düşebiliyor veya yırtılıyor, o zaman değiştirilmesi gerekli.