omererensen Decapat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 406 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #1 Laptopumun LCD ekranını yeni kullanacağım sistemde yükseltme yapana kadar kullanabilir miyim? Kullanabilirsem nasıl?
Laptopumun LCD ekranını yeni kullanacağım sistemde yükseltme yapana kadar kullanabilir miyim? Kullanabilirsem nasıl?
mustafa6789 Centipat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 425 Çözümler 1 31 Aralık 2020 #2 Laptop kasa olarak kullanıldığını biliyorum ama monitörü bilmiyorum. Eğer kullansan bile bilgisayarı ameliyat etmen lazım.
Laptop kasa olarak kullanıldığını biliyorum ama monitörü bilmiyorum. Eğer kullansan bile bilgisayarı ameliyat etmen lazım.
WaiiXD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 1.146 Makaleler 4 Çözümler 9 31 Aralık 2020 #3 Laptop ekranı sadece çıkış verir yani kullanamazsınız. (Laptoplardan laptoplara göre değişebilir)
Henry Ford Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 2.993 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri 1650 Super, Ryzen 3 3100 Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #4 omererensen dedi: Laptopumun LCD ekranını yeni kullanacağım sistemde yükseltme yapana kadar kullanabilir miyim? Kullanabilirsem nasıl? Genişletmek için tıkla... Bende çok araştırdım bu konuyu ancak sanırım mümkün değil.
omererensen dedi: Laptopumun LCD ekranını yeni kullanacağım sistemde yükseltme yapana kadar kullanabilir miyim? Kullanabilirsem nasıl? Genişletmek için tıkla... Bende çok araştırdım bu konuyu ancak sanırım mümkün değil.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 31 Aralık 2020 #5 Doğrudan tak çalıştır olarak kullanamazsınız. Paneli monitör yapmada kullanabilirsiniz belki ancak gidip monitör satın almak daha mantıklı.
Doğrudan tak çalıştır olarak kullanamazsınız. Paneli monitör yapmada kullanabilirsiniz belki ancak gidip monitör satın almak daha mantıklı.
mustafa6789 Centipat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 425 Çözümler 1 31 Aralık 2020 #6 Yani laptopu monitör olarak kullanmak için harcayacağın paraya git monitör al.
omererensen Decapat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 406 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #7 Akif dedi: Doğrudan tak çalıştır olarak kullanamazsınız. Paneli monitör yapmada kullanabilirsiniz belki ancak gidip monitör satın almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler .
Akif dedi: Doğrudan tak çalıştır olarak kullanamazsınız. Paneli monitör yapmada kullanabilirsiniz belki ancak gidip monitör satın almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler .
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 31 Aralık 2020 #8 Panelini söküp kullanamazsınız ancak SpaceDesk ile yapabilirsiniz. Burada yazılanları unutun. spacedesk | Multi Monitor App | Virtual Display Screen | Software Video Wall The spacedesk Video Wall Software Engine enables convenient and inexpensive setup of display walls using a single PC spacedesk.net
Panelini söküp kullanamazsınız ancak SpaceDesk ile yapabilirsiniz. Burada yazılanları unutun. spacedesk | Multi Monitor App | Virtual Display Screen | Software Video Wall The spacedesk Video Wall Software Engine enables convenient and inexpensive setup of display walls using a single PC spacedesk.net
omererensen Decapat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 406 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #9 Samotne Ciasteczka dedi: Panelini söküp kullanamazsınız ancak SpaceDesk ile yapabilirsiniz. Burada yazılanları unutun. spacedesk | Multi Monitor App | Virtual Display Screen | Software Video Wall The spacedesk Video Wall Software Engine enables convenient and inexpensive setup of display walls using a single PC spacedesk.net Genişletmek için tıkla... İnceleyeceğim teşekkürler.
Samotne Ciasteczka dedi: Panelini söküp kullanamazsınız ancak SpaceDesk ile yapabilirsiniz. Burada yazılanları unutun. spacedesk | Multi Monitor App | Virtual Display Screen | Software Video Wall The spacedesk Video Wall Software Engine enables convenient and inexpensive setup of display walls using a single PC spacedesk.net Genişletmek için tıkla... İnceleyeceğim teşekkürler.