Benim bir tane laptopum var ve masaüstü bilgisayar almak istiyorum ama bütün bütçem bilgisayara gidiyor o yüzden monitör alamıyorum. Laptopumu monitör olarak kullanabilir miyim dönüştürücü ile?
Çoğu laptop HDMI görüntüsü almaz, bunu yapmanız için bilgisayara ve laptopa TeamViewer tarzı bir yansıtma uygulaması lazım, laptop satıp monitör almak daha mantıklı olur.
Benim bir tane laptopum var ve masaüstü bilgisayar almak istiyorum ama bütün bütçem bilgisayara gidiyor o yüzden monitör alamıyorum. Laptopumu monitör olarak kullanabilir miyim dönüştürücü ile?
Laptop HDMI çıkışı verir. HDMI görüntüsü almaz. Laptop'daki ekran, anakartdaki görüntü bağdaştırıcılarına entegre gelir. Bu nedenle sadece space desk gibi aynı internete bağlı cihazların görüntüsünü istediğin gibi aktarabildiğin programlar ile bunu yapabilirsin.
Sana zahmet monitörsüz bilgisayardan gidip laptopa görüntü ver de arkadaşın sorunu çözülsün. Ayrıca herhangi bir programla görüntü yansitilinca cok fazla gecikme olur, doğru dürüst hiçbir şey yapamaz. Monitör olarak kullanmakla ekran yansıtmak arasında çok fark var.