Laptop monitör olarak kullanılabilir mi?

KayraPala

Femtopat
Daha fazla  
Benim bir tane laptopum var ve masaüstü bilgisayar almak istiyorum ama bütün bütçem bilgisayara gidiyor o yüzden monitör alamıyorum. Laptopumu monitör olarak kullanabilir miyim dönüştürücü ile?

Kullanılır hatta ekran küçük gelirse TV'yi bile monitör olarak kullanabilirsin ama tabii TV'de VGA/PC ozelligi varsa.

Kullanılır hatta ekran küçük gelirse TV'yi bile monitör olarak kullanabilirsin ama tabii TV'de VGA/PC ozelligi varsa.
Öyle olmuyor. Laptopu monitör olarak kullanamaz, bu şekilde harici cihazdan görüntü verebilecek laptop ekrani hiç duymadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim bir tane laptopum var ve masaüstü bilgisayar almak istiyorum ama bütün bütçem bilgisayara gidiyor o yüzden monitör alamıyorum. Laptopumu monitör olarak kullanabilir miyim dönüştürücü ile?

Laptop HDMI çıkışı verir. HDMI görüntüsü almaz. Laptop'daki ekran, anakartdaki görüntü bağdaştırıcılarına entegre gelir. Bu nedenle sadece space desk gibi aynı internete bağlı cihazların görüntüsünü istediğin gibi aktarabildiğin programlar ile bunu yapabilirsin.

Sana zahmet monitörsüz bilgisayardan gidip laptopa görüntü ver de arkadaşın sorunu çözülsün. Ayrıca herhangi bir programla görüntü yansitilinca cok fazla gecikme olur, doğru dürüst hiçbir şey yapamaz. Monitör olarak kullanmakla ekran yansıtmak arasında çok fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…