Laptop monitör olarak kullanılır mı?

yigit.ked

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Hatay iskenderun
Benim elimde bir monitör yok maalesef. Bir kasa satın aldım. Kasa gelene kadar monitör satın alamayabilirim. O yüzden kasayı laptopa bağlayabilir miyim acaba? Yani şöyle demek istiyorum: Kasadan HDMI kablosu ile laptopa bağlarsam laptop monitör gibi olur mu?

Dönüştürücü almanız lazım hocam. Laptop ekranı giriş değil çıkış sağlar.

Ben bunu PS4 de denedim olmadı.

Onun yerine televizyona bağlayarak da kullanabilirsiniz sistemi.

Yani arkadaşlar kasadan HDMI kablosu çıkartıp laptop a bağlarsam hiçbir şey olmaz mı görüntü falan gelmez mi? Çünkü sistemi test etmem lazım televizyona bağlayıpta test etmek garip geldi

Yani arkadaşlar kasadan HDMI kablosu çıkartıp laptop a bağlarsam hiçbir şey olmaz mı görüntü falan gelmez mi? Çünkü sistemi test etmem lazım televizyona bağlayıpta test etmek garip geldi
Gelmez hocam, laptopun içindeki parçalar zaten var, ekran vermez.

Test etmek için kabloyu televizyona takıp kullanabilirsiniz biraz garip gelebilir ama gayet işe yarıyor biraz göze büyük gelebilir ama zamanla alışırsınız çok sıkıntı olmaz başka çareniz yoksa genel olarak idare eder yani sıkıntı yapmaz kullanışlı olur.

İlla yeni nesil TV olmak zorunlumu hocam yoksa eski model bir tüplü televizyon a da görüntü gelir mi çünkü yeni nesil TV yani büyük olanlar yüksek bir konumda ve elimdeki kabloda kısa yani tüplü televizyona bağlarsamda çalışır mı?

HDMI kablosu olan her teleziyona olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…