Fikrisngl Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 674 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #1 Selam arkadaşlarç benim monitörüm bozuldu ve eski laptopumu monitör olarak kullanmak istiyorum. Gerekli kablolar yok uygulama vb. yardımıyla nasıl bağlayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2022
Selam arkadaşlarç benim monitörüm bozuldu ve eski laptopumu monitör olarak kullanmak istiyorum. Gerekli kablolar yok uygulama vb. yardımıyla nasıl bağlayabilirim?
B bu derin bir tutku Hectopat Katılım 26 Ağustos 2018 Mesajlar 259 Çözümler 2 17 Nisan 2022 #2 Uzak Masaüstü Bağlantısı uygulamasıyla kullanabilirsiniz. Ama gecikme olacaktır ve kalitede düşüş olabilir. Artı 0 Eksi
Uzak Masaüstü Bağlantısı uygulamasıyla kullanabilirsiniz. Ama gecikme olacaktır ve kalitede düşüş olabilir.
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.231 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 17 Nisan 2022 #3 Arkadaşın dediği gibi uzak masaüstü ile yapabilirsin fakat ilk başta kasandan görüntü alıp uygulamaları yüklemen lazım. Artı 0 Eksi
Arkadaşın dediği gibi uzak masaüstü ile yapabilirsin fakat ilk başta kasandan görüntü alıp uygulamaları yüklemen lazım.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 17 Nisan 2022 #4 Paneli söküp bir monitöre çevirmeden ancak Spacedesk gibi programlarla monitör gibi kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 17 Nisan 2022 #5 e.n.e.s dedi: Paneli söküp bir monitöre çevirmeden ancak Spacedesk gibi programlarla monitör gibi kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bunu yapmak için neler yapmalıyız hocam? Varsa Youtube üzerinden kaynak da alabilirim. Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: Paneli söküp bir monitöre çevirmeden ancak Spacedesk gibi programlarla monitör gibi kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bunu yapmak için neler yapmalıyız hocam? Varsa Youtube üzerinden kaynak da alabilirim.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 18 Nisan 2022 #6 xbea dedi: Bunu yapmak için neler yapmalıyız hocam? Varsa Youtube üzerinden kaynak da alabilirim. Genişletmek için tıkla... Bu videoyu inceleyebilirsiniz hocam, hangi kartı almanız gerektiği ile ilgili bilgi de veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
xbea dedi: Bunu yapmak için neler yapmalıyız hocam? Varsa Youtube üzerinden kaynak da alabilirim. Genişletmek için tıkla... Bu videoyu inceleyebilirsiniz hocam, hangi kartı almanız gerektiği ile ilgili bilgi de veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 18 Nisan 2022 #7 e.n.e.s dedi: Bu videoyu inceleyebilirsiniz hocam, hangi kartı almanız gerektiği ile ilgili bilgi de veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam videoyu neredeyse izledim evde atıl durumda bir panelim var eğer başarılı olursam bir rehber yaparım artık . Teşekkür ederim video için. Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: Bu videoyu inceleyebilirsiniz hocam, hangi kartı almanız gerektiği ile ilgili bilgi de veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam videoyu neredeyse izledim evde atıl durumda bir panelim var eğer başarılı olursam bir rehber yaparım artık . Teşekkür ederim video için.