prex71 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 789 Çözümler 3 7 Nisan 2021 #11 Emrella dedi: Monitöre bağlı, yavaş yavaş çıkın derim. Bir anda çıkarsanız yakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam neye göre belirliyoruz onu.
Emrella dedi: Monitöre bağlı, yavaş yavaş çıkın derim. Bir anda çıkarsanız yakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam neye göre belirliyoruz onu.
E Emrella Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #12 prex71 dedi: Hocam neye göre belirliyoruz onu. Genişletmek için tıkla... Neyi hocam? Hz. mi?
uzay kaya Centipat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Nisan 2021 #13 prex71 dedi: Geçenlerde YouTube üzerinden bazı videolara baktım, ekran OC yapma falan. Bu işlemler laptop ekranı üzerinden yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... bence yapılabilir bi dene faydasını görürsün prex71 dedi: Hocam peki 60'dan 75'e çıkartırsam. Ekranda yanma oluşur mu? (Telefondayım cevapla derken yanlışlıkla öne çıkar tuşuna bastım umarım bişey olmamıştır.) Genişletmek için tıkla... sakın yapma prex71 dedi: Hocam neye göre belirliyoruz onu. Genişletmek için tıkla... kalitesine göre
prex71 dedi: Geçenlerde YouTube üzerinden bazı videolara baktım, ekran OC yapma falan. Bu işlemler laptop ekranı üzerinden yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... bence yapılabilir bi dene faydasını görürsün prex71 dedi: Hocam peki 60'dan 75'e çıkartırsam. Ekranda yanma oluşur mu? (Telefondayım cevapla derken yanlışlıkla öne çıkar tuşuna bastım umarım bişey olmamıştır.) Genişletmek için tıkla... sakın yapma prex71 dedi: Hocam neye göre belirliyoruz onu. Genişletmek için tıkla... kalitesine göre
prex71 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 789 Çözümler 3 7 Nisan 2021 #14 uzay kaya dedi: Bence yapılabilir bir dene faydasını görürsün Sakın yapma Kalitesine göre Genişletmek için tıkla... Acer Nitro 7 modelinin ekranı hocam. Yapılır mı? Ya da CS girerken yapsam çıktıktan sonra düzeltsem sıkıntı olur mu?
uzay kaya dedi: Bence yapılabilir bir dene faydasını görürsün Sakın yapma Kalitesine göre Genişletmek için tıkla... Acer Nitro 7 modelinin ekranı hocam. Yapılır mı? Ya da CS girerken yapsam çıktıktan sonra düzeltsem sıkıntı olur mu?
E Emrella Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #15 prex71 dedi: Acer Nitro 7 modelinin ekranı hocam. Yapılır mı? Ya da CS girerken yapsam çıktıktan sonra düzeltsem sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Yapılır hocam, ama çok çok riskli. Gider vallahi panel.
prex71 dedi: Acer Nitro 7 modelinin ekranı hocam. Yapılır mı? Ya da CS girerken yapsam çıktıktan sonra düzeltsem sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Yapılır hocam, ama çok çok riskli. Gider vallahi panel.
prex71 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 789 Çözümler 3 7 Nisan 2021 #16 Emrella dedi: Yapılır hocam, ama çok çok riskli. Gider vallahi panel. Genişletmek için tıkla... Korkmadım değil siz öyle deyince.
Emrella dedi: Yapılır hocam, ama çok çok riskli. Gider vallahi panel. Genişletmek için tıkla... Korkmadım değil siz öyle deyince.
E Emrella Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #17 prex71 dedi: Korkmadım değil siz öyle deyince. Genişletmek için tıkla... Yavaş yavaş arttırıp yapabilirsiniz. Risk azalır bu şekilde, ama hala var. Risk almadan olmaz.
prex71 dedi: Korkmadım değil siz öyle deyince. Genişletmek için tıkla... Yavaş yavaş arttırıp yapabilirsiniz. Risk azalır bu şekilde, ama hala var. Risk almadan olmaz.