Laptop mu kasa mı?

ValehogluAze

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 1035g1
İntel (R) UHD Grapics
Merhaba arkadaşlar iyi günler dilerim. Uzun süredir bir karar vermeye çalışıyorum, sizce laptop mu yoksa kasa mı daha mantıklı? Laptop için gerekçelerim arada kütüphane ve yurt dışına götürmek, kasa için ise fiyat performans olması.

Merhaba arkadaşlar iyi günler dilerim. Uzun süredir bir karar vermeye çalışıyorum, sizce laptop mu yoksa kasa mı daha mantıklı? Laptop için gerekçelerim arada kütüphane ve yurt dışına götürmek, kasa için ise fiyat performans olması.

3000'e eski minibook kalanıyla masaüstü toplamak.

Sen nasıl rahat edeceksen sık sık yer değiştiriyorsan en iyisi laptop kullanımıda iyidir kasa almakta mantıklı ama iyi bir laptop alırsan havalandırmasıda iyi olur kasa gibi iş yapar.

Senin şartlarına 90watt/saat pil olan bir laptop iyi gider. ASUS TUF veya ROG modellerini düşünebilirsin.

Zaten şu an bir laptopum var i5 10th. Ama PC çektikten sonra hevesim kaçar diye korkuyorum açıkçası. Bir de asıl aklımı çelen kasa toplayıp 2K oyun deneyimi veya 1080p bol hava uflemeli bir deneyim. O konuda bir fikir susarsanız sevinirim.

Kütüphaneye çok fazla gidiyorsanız ve laptop gerekli oluyorsa tabii ki laptop. Onun dışında dediğin gibi masaüstü daha iyi olur.

Zaten şu an bir laptopum var i5 10th. Ama PC çektikten sonra hevesim kaçar diye korkuyorum açıkçası. Bir de asıl aklımı çelen kasa toplayıp 2K oyun deneyimi veya 1080p bol hava uflemeli bir deneyim. O konuda bir fikir susarsanız sevinirim.

Mevcut laptopun dışarıda işini görüyorsa tabii ki de kasa almalısın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı