Merhaba, öğrenciyim ve maksimum 50.000 TL bütçe ile taksitli bir bilgisayar almayı planlıyorum. Ancak, laptop mu yoksa masaüstü bilgisayar mı alacağıma karar veremedim. Oyun oynamayı seviyorum ve aynı zamanda okulda verilen proje ödevlerini yapmak için de kullanacağım. Bu doğrultuda tercihim ne olmalı? Öneri yaparken ürün linklerini de paylaşırsanız çok sevinirim.
Benim gibi sinir krizi yaşatan komşuların varsa laptop al ne zaman elektriği attıracakları belli olmaz o komşuların. Bi bakarsın, önemli işin ya da toplantın varken attırır. Bi bakarsın, BIOS Update ya da Windows Update yaparken elektrik gider derdini anlatamazsın olan bilgisayarına olur.
Benim gibi sinir krizi yaşatan komşuların varsa laptop al ne zaman elektriği attıracakları belli olmaz o komşuların. Bi bakarsın, önemli işin ya da toplantın varken attırır. Bi bakarsın, BIOS Update ya da Windows Update yaparken elektrik gider derdini anlatamazsın olan bilgisayarına olur.
MSI Katana kullanıyorum 17 inç. Masaüstünü açmaz oldum. 4060 ve üzeri ekran kartı olan laptop alırsanız masa üstünü pek aratmaz. 17 inç alın mutlaka. Ayrıca altına turbo fanlı soğutma alırsanız ısınma sorununu en aza indirirsiniz.