Laptop MUX Switch açıkken CS2'de CPU 100 dereceyi görüyor

Şimdi sizin sorununuz, mux switch açıkken 90-100 derecelere ulaşıp drop yemeniz doğrumudur ?
Hocam ben drop falan yemiyorum 250,180 arası fps değişiyor akıcı şekilde onuyorum oyunu sadece bu kadar ısınması normal mi yani

Hocam ben drop falan yemiyorum 250,180 arası fps değişiyor akıcı şekilde onuyorum oyunu sadece bu kadar ısınması normal mi yani
Siz hissetmeseniz bile drop yiyiyorsunuzdur yüksek ihtimalle, % 1 ve %0.1 Low FPS değerlerine bakmanızı öneririm, Sıcaklık bu kadar yüksekse termal macun yenilemelisiniz, ama kasada ısınma sorunu varsa etkisini kısa sürede kaybederek pump out olur. Şimdi bir oyun sırasında %1 ve %0.1 Low fps değerleri ve sıcaklıkları paylaşın.

Hocam fanları maks ve performans moduna mı aliyim ?

Onu bende açamadım.
Hocam napsam şimdi ben cihazın ilk 10 günde sadece iade vardı suan 12 gün , garanti ye yazdım yarın cevaplarlar umarım , valoranta bile 93,97 görüyor 250 fps veriyor bu işlemci için valo da çok az değer. @674692

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…