S SouxDip Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #1 İnternete baktım kimse monitörü laptopa bağlamayı denememiş. Ben monitörüme ikinci ekran olarak laptopu bağlayacağım. Laptopta Win 8.1 var kasada Windows 11 var kablo da mevcut. Yardımcı olur musunuz?
İnternete baktım kimse monitörü laptopa bağlamayı denememiş. Ben monitörüme ikinci ekran olarak laptopu bağlayacağım. Laptopta Win 8.1 var kasada Windows 11 var kablo da mevcut. Yardımcı olur musunuz?
Dewir Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #2 HDMI ile bağlayabiliyorsun uygun kabloyu almazsan Hz in düşer ama.
S SouxDip Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #3 Dewir dedi: HDMI ile bağlayabiliyorsun uygun kabloyu almazsan Hz in düşer ama. Genişletmek için tıkla... kabloyu bağladım ama ekran gelmedi ekran kartından laptopa bağladım kabloyu
Dewir dedi: HDMI ile bağlayabiliyorsun uygun kabloyu almazsan Hz in düşer ama. Genişletmek için tıkla... kabloyu bağladım ama ekran gelmedi ekran kartından laptopa bağladım kabloyu