Whyresse Centipat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #1 Hdtv kablo aldım ve ana bilgisayar + laptopuma bağladım fakat laptop 2. monitore dönüşmedi yardımcı olursanız sevinirim çok ihtiyacım var.
Hdtv kablo aldım ve ana bilgisayar + laptopuma bağladım fakat laptop 2. monitore dönüşmedi yardımcı olursanız sevinirim çok ihtiyacım var.
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.020 Makaleler 1 Çözümler 92 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 13 Şubat 2024 #2 Whyresse dedi: Hdtv kablo aldım ve ana bilgisayar + laptopuma bağladım fakat laptop 2. monitore dönüşmedi yardımcı olursanız sevinirim çok ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... Laptop 2. monitöre dönüşmez. Çünkü laptop ekranına giriş vardır, çıkış yoktur. Yani dışarıya görüntü alamazsın.
Whyresse dedi: Hdtv kablo aldım ve ana bilgisayar + laptopuma bağladım fakat laptop 2. monitore dönüşmedi yardımcı olursanız sevinirim çok ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... Laptop 2. monitöre dönüşmez. Çünkü laptop ekranına giriş vardır, çıkış yoktur. Yani dışarıya görüntü alamazsın.
Whyresse Centipat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #3 VENGEANCE ANGEL dedi: Laptop 2. monitöre dönüşmez. Çünkü laptop ekranına giriş vardır, çıkış yoktur. Yani dışarıya görüntü alamazsın. Genişletmek için tıkla... Anladım yardımınız için teşekkür ederim.
VENGEANCE ANGEL dedi: Laptop 2. monitöre dönüşmez. Çünkü laptop ekranına giriş vardır, çıkış yoktur. Yani dışarıya görüntü alamazsın. Genişletmek için tıkla... Anladım yardımınız için teşekkür ederim.