Yanlış anlattım galiba.Modemde 5ghz var laptop desteklemiyor 5ghz nasıl desteklemesini sağlarım?Laptop Wi-Fi'si Dual band destekliyorsa zaten modemdeki 5GHz yayını görür onunla bağlanırsınız sorun çözülür.
Adaptöden kasıt router gibi bir şeymi modemmi anlamadım Ve ne kadara mal olur?Adaptörü değiştirerek.
Yanlış anlattım galiba. Modemde 5GHz var laptop desteklemiyor 5GHz nasıl desteklemesini sağlarım?
Adaptöden kasıt router gibi bir şey mi modemmi anlamadım Ve ne kadara mal olur?
Peki hocam destekleyip desteklemediğini nasıl öğreneceğim?Laptop desteklemiyorsa Dual band desteği olan Wi-Fi USB adaptör almanız gerekiyor. ya da Laptop içinde bulunun Wi-Fi adaptörünü Dual band destekleeyen yenisi ile değiştirmeniz gerekiyor.
En sağlıklısı anakartta gömülü değilse laptobun kendi wifi adaptörünü değiştirmek. Model numarasını söyleyin adaptörün özelliklerini buluruz.Peki hocam destekleyip desteklemediğini nasıl öğreneceğim?
2018 model casper f650 laptopumun modeli.En sağlıklısı anakartta gömülü değilse laptobun kendi wifi adaptörünü değiştirmek. Model numarasını söyleyin adaptörün özelliklerini buluruz.
Görev yöneticinden WiFi kısmına gelip ordaki yazan modeli söyleyin. Laptobun kendisini değil.2018 model casper f650 laptopumun modeli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.