Laptop nasıl kullanılır?

lensi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda laptop alacağım.( 4 5 gün ) arkadaşlar daha önce sadece masaüstü kullandım laptop ta kullandım tabii çok eskiden, arkadaşlar bir oyuncu laptopunu nasıl kullanabilirim? Yani şarj da mı hep kullanılmalı yoksa şarjı 100leyip oyunlara mi girmeliyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi
Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda laptop alacağım.( 4 5 gün ) arkadaşlar daha önce sadece masaüstü kullandım laptop ta kullandım tabii çok eskiden, arkadaşlar bir oyuncu laptopunu nasıl kullanabilirim? Yani şarj da mı hep kullanılmalı yoksa şarjı 100leyip oyunlara mi girmeliyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Tabii ki prize takılı kullanmalısın. Prize takmazsan Max 10 dk falan oyun oynayabilirsin sonra şarjı biter. Yani hep prize takılı kullanmalısın.

Çok pahalısı da olsa 10 dk mı gidiyor?

Pahalılıkla alakası yok. Oyuncu laptoplarının batarya süresi daha azdır içinde yüksek performanslı kartlar işlemciler oluyor. Uzun batarya süresi isteniyorsa ofis laptoplarına bakılabilir, tabii ki oyun oynamamak şartıyla.

Konuda yardım etmek dışında her şey yapılmış. Oyuncu laptoplarının şarjı oyunda 10 dakika falan gitmez. Bu neye göre genelleniyor? Günümüzde üretilen çoğu oyuncu laptopu, oyun türüne göre pilde 1 saat oyun oynayabilir yalnız pilde duzgun performans vermez. Normal oyun oynadiginiz zaman iyi performans almak istiyorsanız şarjda kullanın. Pil de kullanmak büyük performans düşüsü yapar ama oyun oynamaya engel değil. Denilen ütopik az süre söz konusu değil. Victus 15 ile pil üzerinde 2 saat Vampire Survival oynadım. 70wh bataryası var bir de bu cihazın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı