Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.038 Çözümler 47 Yer Mersin 10 Eylül 2023 #11 Görkem Umut dedi: Bilgisayar mühendisliğinde not defteri mi hocam? Genişletmek için tıkla... Üniversiteyi nasıl bir yer sanıyorsunuz?
Görkem Umut dedi: Bilgisayar mühendisliğinde not defteri mi hocam? Genişletmek için tıkla... Üniversiteyi nasıl bir yer sanıyorsunuz?
Emre333333 Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 169 10 Eylül 2023 #12 Hazırlıkta falan kullanılıyor galiba ilerde iş görür mü bilmiyorum tablet. Çizim tabletleri var galiba onlar iş görüyor mu ki
Hazırlıkta falan kullanılıyor galiba ilerde iş görür mü bilmiyorum tablet. Çizim tabletleri var galiba onlar iş görüyor mu ki
Ben Tuba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 10 Eylül 2023 #13 Emre333333 dedi: Hazırlıkta falan kullanılıyor galiba ilerde iş görür mü bilmiyorum tablet. Çizim tabletleri var galiba onlar iş görüyor mu ki Genişletmek için tıkla... Evet ancak alışmanız lazım.
Emre333333 dedi: Hazırlıkta falan kullanılıyor galiba ilerde iş görür mü bilmiyorum tablet. Çizim tabletleri var galiba onlar iş görüyor mu ki Genişletmek için tıkla... Evet ancak alışmanız lazım.