Merhaba. 10 ay veya 9 ay önce yeni bir laptop aldım ve şu an çok tozlandı garantisi gitmemesi için içini açmadan temizlemek istiyorum. Normalde servise yollardım fakat çok uzak bu yüzden laptopun içini açmadan güzelce tozunu almak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Merhaba. 10 ay veya 9 ay önce yeni bir laptop aldım ve şu an çok tozlandı garantisi gitmemesi için içini açmadan temizlemek istiyorum. Normalde servise yollardım fakat çok uzak bu yüzden laptopun içini açmadan güzelce tozunu almak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
İçini açmadan temizleyemezsin. Bazı markalar arka kapağının açılmasını sorun etmiyor (garantiyi bozmuyor) ama etiketli vida vs varsa ellememen lazım önce bundan emin ol bence. Dışı için elektrik süpürgesinin ucuna fırça ucu takıp süpür fakat fanlara tutma sakın.