Laptop nasıl temizlenir?

weith

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. 10 ay veya 9 ay önce yeni bir laptop aldım ve şu an çok tozlandı garantisi gitmemesi için içini açmadan temizlemek istiyorum. Normalde servise yollardım fakat çok uzak bu yüzden laptopun içini açmadan güzelce tozunu almak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

İçini açmadan tozunu almanız pek mümkün değil, hava çıkışlarına hava uygularsanız toz içine kaçar, laptopun marka modelini söyler misiniz hocam?

Merhaba. 10 ay veya 9 ay önce yeni bir laptop aldım ve şu an çok tozlandı garantisi gitmemesi için içini açmadan temizlemek istiyorum. Normalde servise yollardım fakat çok uzak bu yüzden laptopun içini açmadan güzelce tozunu almak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Dediğiniz şey duvarın arkasındaki anahtarı alıp gitmek istiyorum ama yanımda gardiyan var gibi bir şey en iyi yol garantiye yollamak.

içini açmadan temizlemek pek bir işe yaramaz ben garantisi bittiğinde ram ve temizlik yaptıkrmıştım

İçi açılmadan mümkün değil.

İçini açmadan temizleyemezsin. Bazı markalar arka kapağının açılmasını sorun etmiyor (garantiyi bozmuyor) ama etiketli vida vs varsa ellememen lazım önce bundan emin ol bence. Dışı için elektrik süpürgesinin ucuna fırça ucu takıp süpür fakat fanlara tutma sakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı