Laptop nerede satılır?

bilmiyom5534

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,
Elimde satmak istediğim bir laptop var. Cihaz bazı parçaları itibarıyla eskimiş durumda ve bazı oyunları açmakta sıkıntı yaşıyor. Bu nedenle şahıslara satmak yerine, cihazı elden geçirip yenileyebilecek bir işletmeye satmayı tercih ediyorum. Bu yüzden önerebileceğiniz güvenilir yerler var mı?

Laptoplarda işlemci ve ekran kartı anakarta gömülü olduğundan eğer cihaz çok eskiyse satmak zor olacaktır. Yenilenecek parçaları da siz kolay şekilde yapabilirsiniz, özellikleri söylerseniz parça önerisi yapabiliriz.

Laptoplarda işlemci ve ekran kartı anakarta gömülü olduğundan eğer cihaz çok eskiyse satmak zor olacaktır. Yenilenecek parçaları da siz kolay şekilde yapabilirsiniz, özellikleri söylerseniz parça önerisi yapabiliriz.

Excalibur G772 1650 4 GB VRAM+16 GB RAM+450 GB SSD. Hocam sıkıntı parçalar değil SSD ve bataryanın sağlık durumu %70 civarı, 2021 Eylül ayında aldım laptopu çok eski olduğunu düşünmüyorum ama ya yazılımda ya donanımda bulamadığım bir hata var oyunlarda sürekli hata verip attıyor genelde DirectX veya ekran kartıyla ilgili hatalar veriyor. ( sıkıntı şu hataları sadece ben değil NVIDIA destak hattı da bulamadı hangi bilgiyi istedilerse sağlamama rağmen sorunlar devam ediyor). O yüzden satıp temiz bir şey toplamak daha mantıklı geliyor belki hazır sistem alırım bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı