Laptop nereden satın alınmalı?

AnakinSKY98

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Poco f6
Merhaba ben yeni bir oyuncu laptopu alacağım ancak hangi siteden alacağımı bilmiyorum. Çok fazla okudum kimisi Hepsiburada'yi övmüş kimisi kotu demis N11 de ayni şekilde ovmusler kotulemisler, sizlerin önerileri nedir laptop en iyi nereden alınır? Herhangi bir sorunda iade gibi sorunları olur mu?
MSI Thin 15 B12UC-1478xtr i5-12450H 16 GB 512 GB SSD RTX 3050 15.6" Full HD Gaming laptop.

Laptop alacağın sitede kargo ile alakalı bir sıkıntı yakalayacağını düşünüyorsan, kargoyu açmadan önce video kaydına al. Kutuyu açarken sıkıntı oluşursa video ile birlikte şikayet edebilirsin.

Merhaba ben yeni bir oyuncu laptopu alacağım ancak hangi siteden alacağımı bilmiyorum. Çok fazla okudum kimisi Hepsiburada'yi övmüş kimisi kotu demis N11 de ayni şekilde ovmusler kotulemisler, sizlerin önerileri nedir laptop en iyi nereden alınır? Herhangi bir sorunda iade gibi sorunları olur mu?
MSI Thin 15 B12UC-1478xtr i5-12450H 16 GB 512 GB SSD RTX 3050 15.6" Full HD Gaming laptop.
İnternetten almak yerine mağazalara gidip bakabilirsin elden alırsın direkt daha sağlıklı olur

Kötü bir satıcı değilse her yerden alınır ama msi thin veya cyborg absürt bir indirim olmadıkça alınmaz. Soğutma konusunda sınıfta kalan cihazlar. rtx 4050 thin'in en fazla ederi 25kdır bence

Attığınız oyuncu laptopu alınmaz. Maksimum bütçe nedir?

Maksimum bütçe 30k üstüne cikamam sanirim cidden.

Imkan varsa yurt disindan. Devlet bir şey kazanmasin.

Maalesef hocam imkanim yok.

İnternetten almak yerine mağazalara gidip bakabilirsin elden alırsın direkt daha sağlıklı olur.

Mağazalara baktim ancak cidden kazık fiyatlar var Online'dan daha uygun magazalarda ayni fiyata 8/256 satıyorlar.

Kötü bir satıcı değilse her yerden alınır ama MSI Thin veya Cyborg absürt bir indirim olmadıkça alınmaz. Soğutma konusunda sınıfta kalan cihazlar. RTX 4050 Thin'in en fazla ederi 25kdır bence.

Herkes soğutmaya öyle demis bir de ekran 45watt bu yüzden kaliteli degil demisler.
Öneri laptop var mi hocam.

Hocam peki N11 Hepsiburada falan bunların farkı olur mu? Bu cidden iyiymiş gibi ancak arkadasim Acer Nitro diyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı