Laptop Nvidia Ekran Kartını Görmüyor

Styx

Hectopat
Daha fazla  
2 Gün önce Black Destert Online oynarken oyunda artifact olmaya başladı ve bununla birlikte işlemci fanında cız sesler çıkmaya başladı. Ben de artifact nedir ne değildir bilmediğim için oyunu o şekilde 1 saat boyunca oynamaya devam ettim ancak artifact sadece oyunda mevcuttu başka hiçbir programda böyle bir hata yoktu ve 1 saat sonunda yeniden başlattım ve laptop Nvidia 740M ekran kartını görmedi. Aygıt yöneticisinde de gözükmüyordu gizli araçları göster dediğimde de bulamadı. BIOS'u default yaptım ancak yine bi çözüme ulaşamadım. Ben de driverı tamamen silip yeniden yüklemeye çalıştım ancak ''Bu grafik sürücüsü uyumlu grafik donanımı bulamadı'' adında bi hata aldım. Bunun sonucunda çevremde ki bilgisayarcıya götürdüm adam bi rşekilde driverı yükledi ancak güncelleştirme falan yapmıyor yine yukardaki hatayı alıyor. Ekran kartımı yandı yoksa ben bir şeyi yanlış yapıyorum. Bunu öğrenmek istiyorum, şimdiden herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gpu-z yükleyip ekran kartı modelinizi öğrenin, yardımcı olalım. Şuan yaşadığınız problemi de ekran görüntüsü ile eklerseniz daha etkili bir şekilde yardım edebiliriz size.

Entegre grafiği tamamen kaldırıp sadece Nvidia kurmayı deneyin, eğer yükler ise sonradan diğerini de yüklersiniz.

Ekran kartı modelim geforce gt 740m.Entegre grafik kartını tamamen kaldırıp Nvidia kurmayı denedim ancak değişen birşey olmadı.Aldığım hatada şöyle:

Dosya Ekleri

• ekran111.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 105
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…