Laptop Öneri

mstrk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba değerli arkadaşlar.
Uzun süredir ihtiyacımdan dolayı bir laptop arayışı içerisindeyim. Performans olarak iyi ve üzeri seviye bilgisayarların tasarımdan nasibini alamadıklarını ne yazık ki görüyoruz. Bilinen marka laptoplar da ise çoğunun SSD'den yoksun buna ek olarakta ekran çözünürlükleri hala 1366x768 seviyelerinde. Okuyucuların yanlış anlamasını istemiyorum tabi ki 4000 & 5000 ve üzeri rakamlara çıkabilecek bütçeye sahipseniz sizlerin için sorun yok demektir.

Bilgisayar almaktan vazgeçmişken bugün Gigabyte laptopları gördüm. Amatör bir gözlemci olarak yaptığım incelemede bilgisayarın özelliklerini performansını ve de tasarımını cazip buldum.

Sizlerden ricam bu bilgisayar hakkında olumsuz olarak bildiğiniz bir özelliği var mı? Türkiye de bu bilgisayarların garantisi ne derece yapılıyor baktığımda bu bilgisayarları satan tanınmış bir mağaza bulamadım genelde online mağazalarda satılıyor.

Technopat Yetkililerinden ricam Gigabyte Laptoplardan yeni bir inceleme daha yapmanız olacaktır.

Bahsettiğim laptop bu
GIGABYTE - Notebook & Netbook - Notebook & Netbook - P serisi - P15F v2
Gigabyte P15fv2-tr002h Core I7-4710mq 8gb 128gb Ssd 1tb Gtx850m 1 35691471 - n11.com

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı